Ferit Aslan

Cega Medya'dan Ferit Aslan'ın sorularını yanıtlayan Yusuf Tursun, Batuhan Tur, Onur Karakabak, Yılmaz Ceylan ve kaleci Kaan Doğan, şampiyonluğa inandıklarını ve hedeflerine ulaştıkları için de çok mutlu olduklarını söyledi. 

İşte Amedsporlu futbolcuların maç sonrası açıklamaları:

Yusuf Tursun: "Bunu alnımızın akıyla, terimizin son damlasına kadar hakettik. Öncelikle camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Çok mutluyuz. Stresteydik biraz, sonunda hakettik. Allaha şükürler olsun başka bir şey söylemek istemiyorum."

Batuhan Tur: "Lider geldik buraya şampiyon dönüyoruz çok şükür. Diyarbakır halkına hayırlı olsun. İnşallah orada hep beraber coşkuyla karşılanır hep beraber coşkuyla kutlarız. Seyirciye çok teşekkür ederiz, bizi hiç yalnız bırakmadılar. 90 dakika boyunca bizi desteklediler. Çok teşekkür ederiz."

Kaptan Onur Karakabak: "Bir yıldır çalışıyoruz. Çok şükür bugüne nasip oldu. Şampiyonluğumuzu ertelemiştik ama takım çok iyi bir reaksiyon verdi. Çok iyi top oynadık. Bütün arkadaşlarımızın, hocalarımızın herkesin emeğine sağlık. İnşallah kupayı Diyarbakır'a götürüyoruz. Kaç yıldır kupayı bekliyorlardı zaten. Bugün bütün taraftar, şehir, futbolcu, hoca, çalışanlar hepimiz hakettik, hep beraber sevinelim inşallah."

"YAŞASIN GÜNEYDOĞU ÇOCUKLARI"

Yılmaz Ceylan: "Bugün zorlu Soma deplasmanından galibiyetle döndüğümüz için çok mutluyuz. Bütün Diyarbakır halkına bu galibiyeti armağan ediyoruz. Yaşasın güneydoğu çocukları."

Diyarbakır'da mobil havale yapanlara şok Diyarbakır'da mobil havale yapanlara şok

Kaleci Kaan Doğan: "Lige zaten şampiyonluk olayıyla başladık. Evet devre arasında 7 puan geriye düştük ama şampiyon olacağız dedik. Kimse bundan vazgeçmedi. Herkes buna sonuna kadar inandı. Bugün ben oynadım, Aykut abide oynayabilirdi, Veysel abide oynayabilirdi. Kimin oynadığının bir önemi yok. Önemli olan yenmemiz. Bugün burada Soma'yı yendik ve büyük bir avantaja sahip olduk. Şu an büyük bir averajla üç puan öndeyiz. Allahın izniyle burada şampiyonluk bitti. Ama allahın izniyle evimizde şampiyon olup kupamızı taraftarımızla birlikte kaldırmak istiyoruz." 
 

Editör: HABER MERKEZİ