Diyarbakır’da kaybolan gencin cesedi bulundu Diyarbakır’da kaybolan gencin cesedi bulundu

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın düzenlediği ‘2024 Ali Emiri Kültür-Sanat Sezonu’ Ramazan ayı etkinlikleriyle devam ediyor.

“Bereketin İzinde Diyarbakır’da Ramazan” mottosuyla düzenlenen etkinlikler kapsamında Yazar, Şair ve Aktivist Kahraman Tazeoğlu şiirlerini seslendirdi.

Grup Yürüyüş ise sevilen ezgilerini seslendirdi, Filistin eserine ise çocuklar sahneden eşlik etti.

Program, Çınar Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü’nün Grup Yürüyüş’e, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mesut Tanrıkulu’nun Kahraman Tazeoğlu’na plaket takdim etmesiyle sona erdi.

“Buraya gelip ailemizle güzel vakit geçiriyoruz”

Etkinlikleri keyifle takip ettiğini ifade eden dinleyicilerden Mustafa Cengiz, şöyle konuştu:

“Bu etkinliklerin benim ve ailem için önemi şu; hem aile yapısına uygun olduğu için hem de ailenin dışında toplumsal sorunlara da değindiği için bu tür etkinlikleri biz genelde tercih ediyoruz. Büyükşehir Belediyesinin bu tür etkinlikleri yapmasıyla toplumda daha büyük bir farkındalık oluşturduğunu söyleyebilirim. Buraya gelip ailemizle güzel vakit geçiriyoruz.”

Katılımcılardan Şeyda Gülçek, “Bu tür etkinliklere çok severek katılıyoruz. Ailemiz, akrabalarımız ve dostlarımızla geliyoruz. Çok beğenerek geliyoruz, güzel zaman geçiriyoruz, eğleniyoruz. Çağırdıkları konuklar, beğenerek takip ettiğimiz konuklardır. Devamının gelmesini diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Editör: Nazmi Kahraman