Koç Holding olmak üzere bir çok büyük firmanın girdiği Limanı ihalesini 505 milyon dolar ile alan Diyarbakırlı iş insanı “Bismillah” diye işe başladı. 

Diyarbakır'daki hastanede şok istifa ve hızlı atama Diyarbakır'daki hastanede şok istifa ve hızlı atama

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'nın ihalesinde 505 milyon dolarla en yüksek teklifi veren Diyarbakırlı Vahit Karaaslan, “Bismillah” diye işe başladı. 

G U4Nz Oa Xg A E1 SqTürkiye’de, başta Koç Holding olmak üzere, büyük firmaların katıldığı Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı ihalesini 505 milyon dolar ile alarak dikkatleri üzerine çeken Diyarbakırlı iş insanı Vahit Karaaslan gündemdeki yerini koruyor.

ŞİRKETİ 21 YIL ÖNCE DİYARBAKIR’DA KURDU

Türkiye’nin büyük holdinglerinin girdiği yat limanı ihalesinde en yüksek fiyatı vererek dikkatleri üzerine çeken Diyarbakırlı Karaaslan, şu andaki şirketini 21 yıl önce Diyarbakır’da kurduğunu söyledi. Tarım, petrol ve inşaat sektöründe yatırımları olduğunu söyleyen Karaaslan, alternatif sektöre girmek için liman işini tercih ettiklerini söyledi.  

G U4Nz Ob W U A Arl O JDiyarbakırlı iş insanı Vahit Karaaslan, “Alternatif bir sektörde olmak istedik, onun için ihaleye girdik. Biz liman işini bilmiyor olabiliriz ama iyi bilen profesyonellerle çalışacağız. Kendimize göre bizim de çalışma şeklimiz ve prensiplerimiz var. Elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışacağız” dedi. 

Editör: Ferit Aslan