Bu sezon oynadığı 6 maçta 1 galibiyet 4 beraberlik alan Amedspor,  Trazonspor deplasmanında tartışmalı kararla aleyhine verilen penaltı dolayısıyla tek mağlubiyetini aldı.
6 maçta topladığı 7 puanla ligde 9. sırada bulunan Amedspor Kadın Futbol Takımı, rakip filelere 10 gol atarken kalesinde sadece 6 gol gördü.

GALASARAY VE FENERBAHÇE MAÇLARI ÜST ÜSTE

Diyarbakır temsilcisi Amedspor, Kadın A Millî Takımımızın 25 ve 29 Ekim 2024 tarihlerinde oynayacağı Ukrayna maçları dolayısıyla bu hafta maç yapmayacak.
Bir sonraki hafta 3 Kasım’da İstanbul’da Galatasaray’a konuk olacak Amedspor, ardından 10 Kasıım günü sahasında lider Fenerbahçe’yi ağırlayacak.
Sezon başında yeterli transfer gerçekleştiremediği için sadece 18 kişilik  kadroyla mücadele etmek zorunda kalan Amedspor, güçlü rakipleri Galatsaray ve Fenerbahçe karşısında galibiyet alarak taraftarını mutlu etmek istiyor.
Amedspor Kadın Futbol Takımı, geçen sezon sezon deplasmanda ve sahasında Galatsaray ve Fenerbahçe ile oynadığı 4 maçtanda da mağlubiyet ile ayrılmıştı.

GOLCÜ NESLİHAN BUGÜN DİYARBAKIR’A GELECEK

UEFA Kadınlar Avrupa Futbol Şampiyonası'na gidebilmek için Türk kadın futbol tarihinde ilk defa play-off oynama hakkı kazanan Kadın A Millî Takımımızın 25 ve 29 Ekim 2024 tarihlerinde oynayacağı Ukrayna maçlarının 31 kişilik geniş kadroya davet edilen Neslihan Demirdöven, 24 kişilik kadroda yer alamadağı için kamptan ayrıldı.
Golcü oyuncu Demirdöven’in bugün Diyarbakır’a dönerek takımla çalışmalara katılacak.

Teknik direktör Erhan Eren, milli takımın maçları dolayısıyla lige ara verildiğini anımsatarak, ‘’Galatasaray maçı hazırlığımız devam ediyor. Milli takım kampının ardından 3 gün izin verdiğim Neslihan’da bugünkü antemana katılacak. Galatasaray maçının ardından Fenerbahçe ile oynayacağız. BU maçlara en sıkı şekilde hazırlanacağız’’ dedi.

Muhabir: Özgür AYAYDIN