TFF. 2. Lig Kırmızı Grup'ta Diyarbakır temsilcisi Amedspor'un ligdeki başarısının devamına katkı sunmak isteyen taraftarı takımını her alanda yalnız bırakmıyor.

Süper Ligde bazı takımlar maçlarını 3-5 bin seyircisinin desteğiyle oynarken, Amedspor taraftarı 33 bin kişilik Diyarbakır Stadının kendisine ayrılan bölümün tamamen dolduruyor.

Ligde kalan 6 maçı kayıpsız şekilde atlatmak için Amedspor camiası şampiyon yolunda adeta kenetlendi. Amedspor'un hafta sonu kendi evinde ağırladığı ve 4-1 yendiği Erzincanspor maçında tribünde 31 bin kişi yer aldı.

Store5

KAYYIM YÖNETİMLERDEN DESTEK YOK

Türkiye'de 3 büyükler hariç genelde futbol kulüplerle yerel yönetimlerden aldıkları büyük desteklerle ayakta durabilirken, Amedspor, Diyarbakır'daki kayyım yönetimleri dolayısıyla bu imkandan yoksun kalıyor.

Bundan dolayı sivil toplum kuruluşları, iş insanları, firma ve esnaf ile taraftar imkanı ölçüsünde Diyarbakır temsilcisine katkı sunmak için çabalıyor.

Son 1 haftada tafatfarın yan sıra arasında Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği, Tabipler Odası, Kadın Meclisi DOGÜNKAD, GÜNSİAD ve DİSİDER'in bulunduğu çok sayıda sivil toplum kuruluşunun yönetimi toplu olarak ziyaret ettikleri Amed Store mağazalarından alışveriş yaptı.

Store4

Diyarbakır'da iddialara yanıt Diyarbakır'da iddialara yanıt

Editör: Özgür Ayaydın