İrfan Gözen

Amedspor’da, teknik direktör Ersun Yanal’ın yönetim ile birlikte gerçekleştirdikleri transfer görüşmelerini bitirmek için Diyarbakır’a geleceği öğrenildi. 

Amedspor için Diyarbakır, İstanbul, Ankara ve İzmir’de yapılan transfer görüşmeleri büyük bir gizlilik içinde devam ederken, teknik direktör Ersun Yanal’ın yarın ekibi ile Diyarbakır’a geleceği belirtildi. 

Amedspor, yarın bir transfere daha imza attıracak Amedspor, yarın bir transfere daha imza attıracak

Ersun Yanal Diyarbakir Da 6320TRANSFER ÇALIŞMALARINI DİYARBAKIR’DAN YÖNETECEK

Amedspor ile imza töreni için Diyarbakır’a gelen ve İzmir’e geri dönen Yanal’ın, yarın Diyarbakır’a gelip transfer çalışmalarını Diyarbakır’dan yöneteceği öğrenildi. Yanal’ın kamp tarihine kadar bütün transferlerin bitirilmesini istediği öğrenildi. 

Amedspor’un ünlü teknik direktörü Yanal’ın 1 Temmuz tarihine kadar Diyarbakır’da kalacağı ve Diyarbakır’dan kampın yapılacağı Kocaeli Kartepe’ye geçeceği belirtildi. Amedspor’un Kartepe kampının yaklaşık 1 ay sürmesi bekleniyor. 

Amedspor Yeni Teknik Direktoru Ersun Yanal Kimdir 117 KİŞİ KALIYOR, 10 KİŞİ TRANSFER EDİLECEK

Şampiyon olarak 11 yıl sonra çıktığı TFF Trendyol 1. Liginde güçlü rakiplerle mücadele edecek olan Amedspor’un hedefi güçlü bir kadro oluşturmak. Amedspor’da, mevcut kadrodan 17 kişinin kalacağı, 10 yeni transfer ile takımın güçlendirileceği öğrenildi. 

Editör: Ferit Aslan