Narin'in mezarına ziyaretler sürüyor Narin'in mezarına ziyaretler sürüyor

Diyarbakır’ın Ergani ilçesine bağlı Tekağaç köyünde çıkan anız yangınında, Diyarbakırlı Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ömer Evsen’in evi de yandı. 

G Xl I O5 H X A A A P H UyErgani ilçesine bağlı Tekağaç Köyünde önceki akşam çıkan anız yangını, önüne ne geldiyse yaktı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Jandarmanın müdahalesi ile kontrol altına alınan yangında, bir evde yanarak kullanılamaz hale geldi. 

Diyanet Sen Genel Baskan Yardimcisi Evsenden Din Gorevlisine Bicakli Saldiriya Iliskin AciklamaDiyanet-Sen’in Diyarbakırlı Genel Başkan Yardımcısı Ömer Evsen, anız yangınında yanan ve kullanılamaz hale gelen evin kendisine ait olduğunu belirtti. Sosyal medya hesabında paylaşım yapan Evsen, kendini bilmezlerin yaktığı anız ateşinin tarlalarını ve yıllardır bin bir güçlükle belli bir seviyeye getirdikleri evlerini de yaktığını yazdı.

G Xl I O5 Y W U A A410 HÇevre köylüler, Diyarbakır Büyükşehir itfaiyesi ve Jandarmanın yangını söndürmek için üstün bir çaba harcadığını da belirterek, “Yangın söndü. Lakin yıllardır babamdan kalan hatırlar, benim bin bir zorluklarla okumak için belki de birlikte yaşamak için edindiğim kitaplar ve evin içindeki eşyanın büyük bölümü yandı. Çok şükür can kaybımız yok. Tek tesellimiz de bu galiba” dedi. 

G Xl I O6 C X E A A1 B It

Editör: Ferit Aslan