UEFA Avrupa Ligi’nde Play-Off etabının tamamlanmasıyla gözler Monako'da gerçekleştirilen kura çekimine çevrildi. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri resmen belli oldu.

Amedspor maçının nerede oynanacağı belli oldu Amedspor maçının nerede oynanacağı belli oldu

FENERBAHÇE'YE ZOR RAKİPLER


Fenerbahçe, lig aşamasında Manchester United (İngiltere), Slavia Prag (Çekya), Olimpik Lyon (Fransa), AZ Alkmaar (Hollanda), Union Saint-Gilloise (Belçika), Midtjylland (Danimarka), Athletic Bilbao (İspanya) ve Twente (Hollanda) ile eşleşti.

GALATASARAY'IN RAKİPLERİ BELLİ OLDU


Galatasaray ise lig aşamasında Tottenham (İngiltere), Ajax (Hollanda), PAOK (Yunanistan), AZ Alkmaar (Hollanda), Dinamo Kiev (Ukrayna), Malmö (İsveç), Elfsborg (İsveç) ve RFS (Letonya) ile mücadele edecek.

BEŞİKTAŞ'IN RAKİPLERİ


Beşiktaş, lig aşamasında Eintracht Frankfurt (Almanya), Ajax (Hollanda), Maccabi Tel Aviv (İsrail), Olimpik Lyon (Fransa), Malmö (İsveç), Bodo/Glimt (Norveç), Athletic Bilbao (İspanya) ve Twente (Hollanda) ile karşılaşacak.

YENİ FORMATTA UEFA AVRUPA LİGİ


Bu sezon ilk kez uygulanan yeni formatla UEFA Avrupa Ligi, 36 takımla oynanacak. Fenerbahçe, 2., Galatasaray 3., Beşiktaş ise 4. torbadan kuraya katıldı.

Editör: Ayşegül Yaşar