Amedspor’un 5 haftadaki istikrarlı futbolcuları belli oldu Amedspor’un 5 haftadaki istikrarlı futbolcuları belli oldu

Diyarbakır’da, stadyumdaki protokol krizi ve saha zemini nedeniyle Amedspor’un hedefinde olan müdürün izni ayrılması Amedspor yönetimini kızdırdı. 

Diyarbakır’da, Amedspor’un İstanbulspor ile evinde yaptığı ilk maçta Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eş Başkanına protokolde yer verilmemesi nedeniyle yaşanan protokol krizinden Amedspor, Gençlik ve Spor il müdürünü sorumlu tutmuştu. 

P H O T O 2024 08 21 10 13 25Bu nedenle Amedspor’un hedefindeki isim ardından saha zemininin kötü olması nedeniyle bir kez daha hedef haline gelmişti. Hem Protokol krizi hemde saha zemini konusunda Amedspor’un hedefinde olan Diyarbakır Gençlik ve Spor il müdürü Nüamer Uslu’nun izni ayrılması tepkilere neden oldu. 

Amedspor yönetimi, Amedspor’un saha zemini ile ilgili sorunları hemen çözmesini istediği Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu’nun tatile çıktığını belirterek, bu durumdan ciddi rahatsızlık duyduklarını belirtiler.  

Whatsapp Image 2018 11 08 At 13.20.44CEGA Medya’ya konuşan Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri ise, müdürün kullanmadığı izinlerini kullandığını ve saha zemini ile ilgili gerekli talimatları verip görevlendirmeler yaptığını belirterek, izne ayrılmasının normal bir durum olduğunu ifade ettiler.

Editör: Ferit Aslan