Yenidoğan bebek çetesi lideri olarak dikkat çeken Fırat Sarı, İstanbul'daki anlaşmalı hastaneler üzerinden haksız kazanç sağlamakla suçlanıyor. Peki, Fırat Sarı kimdir ve hangi hastanelerde görev aldı? İşte detaylar.


Türkiye gündemine oturan yenidoğan bebek çetesi lideri Fırat Sarı, anlaşmalı hastaneler aracılığıyla bebekleri sevk ederek ihmali davranışlarla ölümlerine neden olduğu iddialarıyla gündeme geldi. Peki, Fırat Sarı kimdir ve hangi hastanelerde çalıştı?

FIRAT SARI KİMDİR?


Fırat Sarı, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. Üniversitede okuduğu dönemde  yaklaşık 5 yıl cezaevinde yatmış, daha sonra eğitimine devam ederek mezun olmuştur. Zorunlu hizmetini Bingöl'ün Kiğı ilçesinde 3 yıl süreyle tamamladıktan sonra İstanbul'da farklı hastanelerde çalışmaya başlamıştır.

 Fırat Sarı yenidoğan bebek çetesi lideri

YENİDOĞAN BEBEK ÇETESİ LİDERİ FIRAT SARI HANGİ HASTANELERDE GÖREV ALDI?


Fırat Sarı, İstanbul'da faaliyet gösteren Özel Reyap Hastanesi'nde görev yapmış olup, aynı zamanda Medisense Sağlık Hizmetleri adlı şirketin sahibi ve yöneticisidir. Yaklaşık 7-8 yıl önce kurduğu bu sağlık şirketiyle haksız kazanç elde ettiği iddialarıyla gündeme gelmiştir.

Editör: Ayşegül Yaşar