TRT 1'in izlenme rekorları kıran dizisi Gönül Dağı, 5. sezonuna sürpriz bir katılımla başladı. Ünlü oyuncu ve şarkıcı Öykü Gürman, dizide ‘Şoför Kiraz’ rolüyle izleyici karşısına çıkıyor.

ÖYKÜ GÜRMAN KİMDİR?


Öykü Gürman, 4 Ağustos 1982'de İstanbul’da doğdu. Aslen Trabzonlu olan Gürman, ikiz kardeşi Berk Gürman ile birlikte müzik kariyerine başladı ve Evlerinin Önü Boyalı Direk şarkısıyla geniş kitlelere ulaştı.

ÖYKÜ GÜRMAN’IN KARİYERİ


Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı Asiye karakteri ile tanınan Öykü Gürman, Gönül Dağı dizisine katılarak kariyerine yeni bir soluk getirdi. Gürman, aynı zamanda müzik kariyerinde de başarılı bir yol izliyor.

ÖYKÜ GÜRMAN HANGİ DİZİLERDE ROL ALDI?


Gönül Dağı dizisinin yanı sıra Öykü Gürman; Urfalıyam Ezelden, Sen Anlat Karadeniz, Gel Dese Aşk, Alparslan: Büyük Selçuklu gibi birçok önemli projede yer aldı.

Hülya Avşar ve Uğur Yücel'in yer alacağı Aşkın Dünkü Çocukları’nın oyuncu kadrosunda kimler var? Hülya Avşar ve Uğur Yücel'in yer alacağı Aşkın Dünkü Çocukları’nın oyuncu kadrosunda kimler var?

ÖYKÜ GÜRMAN EVLİ Mİ?


2023 yılında sevgilisi Fatih İçmeli ile Bakü'de evlenen Öykü Gürman, daha önce Yavuz Bingöl ile evlenmiş ve bir yıl sonra boşanmıştır.

Editör: Ayşegül Yaşar