CHP Haberleri

CHP haberleri ve güncel CHP gelişmeleri, CHP ile ilgili tüm video, CHP fotoğrafları ve CHP haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ve beraberindekileri ağırladı.

DİYARBAKIR

Cumhuriyet Halk Partisi, Diyarbakır il kongresini Çınar ve Mazıdağı ilçelerindeki yangında yaşanan ölümler nedeniyle erteledi.

DİYARBAKIR

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Diyarbakır'ın Çınar ilçesindeki yangınla ilgili açıklama yaptı. Tanrıkulu, yaralıların durumunun iyi olmadığını söyledi.

DİYARBAKIR

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, kayyum yönetiminin 8 yıl boyunca plansız biçimde Diyarbakır'ın kaynaklarını, birikimini kötüye harcadığını söyledi.

Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hakkari Belediyesi'ne kayyım atanmasına dair "Kayyım atanmış olmasını reddediyoruz. Kayyım görevlendirmesi geri çekilmelidir" açıklaması yaptı.

Politika

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, "Dört yıl görevlerini yapıp da gönülleri kazandıkları ve işte Cumhuriyet’in partisi, işte...

SİYASET

CHP lideri Özgür Özel’in, Edirne Cezaevinde bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı ziyaret edeceği öğrenildi.

Genel

Mardin Büyükşehir Belediyesi eşbaşkanı Ahmet Türk, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti.

Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "En yakın zamanda CHP'yi ziyaret edeceğiz." dedi.

GÜNDEM

HP Genel Başkanı Özgür Özel Soma Davasının yeniden görülmesi gerektiğini söyledi.

GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 1 Mayıs Emek ve...

GÜNDEM

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Anayasa milletin Anayasasıdır. Parlamento’da oluşabilecek en yüksek konsensüsle mümkünse 400’ün üzerinde bir ittifakla, ulusal mutabakat metni...

Özel Haber