Türk müziğinin efsane ismi İbrahim Tatlıses, bu kez sahnelerdeki başarılarıyla değil, aile hayatıyla gündeme geldi. Oğlu İdo Tatlıses ve gelini Yasemin Şefkatli’nin ikiz oğulları Ayel ve Emir ile bir araya gelen usta sanatçı, bu mutlu anlarını sevenleriyle paylaştı. İdo Tatlıses'in Instagram'da yaptığı bu paylaşım, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve duygusal anlar yaşattı.

İKİZ TORUNLARLA ANLARINI PAYLAŞTI

İbrahim Tatlıses, torunlarıyla  bir araya geldiği bu anlarda, samimi ve sevgi dolu pozlar verdi. Oğulları İbrahim Ayel ve Sinan Emir ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşayan sanatçı, aile sıcaklığını yansıtan bu fotoğraflarla duygusal anlar yaşattı.

AİLE BAĞLARI VE SEVGİ

İbrahim Tatlıses, oğlu İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli’nin evliliği ile sık sık gurur duyduğunu dile getiriyordu. 22 Ocak 2024’te dünyaya gelen torunları Ayel ve Emir, aileye yeni bir mutluluk katarken, Tatlıses’in bu mutluluğu torunlarıyla geçirdiği anlarda gözlerinden okunuyor. Aile fertlerinin birbirine olan bağlılığı, Tatlıses ailesinin güçlü bağlarını bir kez daha ortaya koyuyor. 

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ

İdo Tatlıses’in sosyal medya hesabında paylaştığı bu anlar, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Kızıl Goncalar yeni sezon ne zaman başlayacak? Bu hafta var mı? Kızıl Goncalar yeni sezon ne zaman başlayacak? Bu hafta var mı?

Sevenleri, İbrahim Tatlıses’in torunlarıyla geçirdiği bu anları görünce duygusal yorumlarda bulundu. "Torun sevgisi bir başka" diyerek duygularını dile getiren takipçiler, bu paylaşıma büyük ilgi gösterdi.

Editör: Ayşegül Yaşar