İrfan Gözen

Kadınlar Süper Liginde mücadele eden Amedspor futbol takımı, bu yıl 1. Ligde mücadele eden Amedspor’a kaleci antrenörü verdi.

Amedspor hocası, son dakika golü ile parmağını kırdı Amedspor hocası, son dakika golü ile parmağını kırdı

Sezona şampiyonluk hedefiyle çıkan ve bu doğrultuda Ersun Yanal’ı takıma kazandıran Amedspor’da, yerli bir ismin teknik heyete girebileceği öğrenildi. 

Kamp2-1Sezon hazırlıklarına Kocaeli Kartepe’de devam eden Amedspor’da, bir yandan transferler devam ederken bir yandan da Ersun Yanal’ın ekibine bir yerli ismin dahil olup olmayacağı konuşuluyor. 

Yanal’ın ekibinde yer alan ve aynı zamanda Ümit Milli Takım kaleci antrenörü olan Alkan Birlik’in milli maç dönemleri kampta olacak olması Ersun Yanal’ı kaleci antrenörü arayışlarına itti. 

P H O T O 2024 07 19 23 27 10KADIN TAKIMININ ANTRENÖRÜ KAMPA DAHİL EDİLDİ 

Daha önce bölgede Amedspor dahil birçok kulüpte forma giyen en son olarak da Amedspor Kadın Futbol Takımında kaleci antrenörü olarak görev yapan Mardinli Serkan İpek, yönetimin de isteğiyle  kaleci antrenörü olarak Yanal’ın ekibine katıldı. 

Teknik direktör Ersun Yanal’ın kamp sonunda, Serkan İpek hakkında olumlu rapor vermesi durumunda İpek, kaleci antrenörü olarak göreve başlayacak.

Editör: Ferit Aslan