Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, Türkiye Aile Destek Programı'nın 2024 yılının sonuna kadar uzatıldığını duyurdu. Erdoğan, "2022 yılında çok önemli bir program başlattık. Türkiye Aile Destek programıyla ihtiyaç sahibi arkadaşlarımıza, kardeşlerimize nakdi destek ulaştırdık. 2 yıldır uyguladığımız Aile Destek Programı'nı, sosyal devlet vasfımızın bir gereği olarak 2024 yılının sonuna kadar uzatıyoruz." ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE AİLE DESTEK PROGRAMI 2024'E KADAR DEVAM EDECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen toplantı, 3 saat 20 dakika sürdü. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Erdoğan, Türkiye Aile Destek Programı'nın süresinin uzatıldığını belirtti.

Ticaret Bakanlığı’ndan İsrail açıklaması Ticaret Bakanlığı’ndan İsrail açıklaması

ERDOĞAN: AİLE DESTEK PROGRAMI SÜRESİ UZATILDI

Erdoğan, Türkiye Aile Destek Programı'na ilişkin konuşarak, "Biliyorsunuz 2022 yılında çok önemli bir program başlattık. Türkiye Aile Destek Programı ile ihtiyaç sahibi arkadaşlarımıza, kardeşlerimize nakdi destek ulaştırdık. 2 yıldır uyguladığımız destek programımızı, sosyal devlet vasfımızın bir gereği olarak 2024 yılının sonuna kadar uzatıyoruz." dedi.

Editör: Ayşegül Yaşar