TFF 1. Ligde evinde ilk kez seyircisi ile buluşacak olan Amedspor'da, yönetimin çok önem verdiği Passolig sayısı 20 bina dayanırken, İstanbulspor maçı biletleri bugün satışa çıkarılıyor. 

Amedspor'un eski hocası Türkiye'nin en köklü kulübü ile görüşüyor Amedspor'un eski hocası Türkiye'nin en köklü kulübü ile görüşüyor

Fatih Karagumruk Amedspor Canli Tff 1 Ligde Dev Mucadele 17234006816635Sezona deplasmanda Karagümrük maçı le başlayan ve 1 puan ile Diyarbakır'a dönen Amedspor'da, gözler evinde taraftarı ile ilk buluşmasını yapacağı İstanbulspor maçına çevrildi. 

Amedspor, bugün İstanbulspor maçı hazırlıklarına start verirken, yönetimin önem verdiği Passolig kayıtlarında da artış devam ediyor. Passolig sistemine göre Amedspor, 20 bine dayanırken, yönetimin bu sayının artırılması için çareler arıyor. 

Amed Iğdir6Amedspor Genel Sekreteri Faysal Tosun, İstanbulspor maç biletlerini bugün satışa çıkaracaklarını belirterek, "Henüz biletlerin fiyatları konusunda karar vermedik. Ancak, hem Passolig sayısının artırılması hemde stadyumu ilk maçımızda doldurmak için bilet fiyetlarına uygun bir fiyat olarak belirleme eğilimi var" dedi. 

Whatsapp Gorsel 2024 05 10 Saat 15 08 12 83350361Genel Sekreter Tosun, taraftarların Passolig kaydı konusunda yeteri kadar bilgiye sahip olmadığını da belirterek, "Passolig sayıbi olmak için illa kartın cebinizde olması gerekmiyor. İnternet üzerinde kaydıınızı yapmanız yeterli. Bu kayıt üzerinde taraftarlarımız biletlerini rahatlıkla alabilirler" dedi. 

Editör: Ferit Aslan