Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, Haber Log X hesabının canlı yayınına katılarak, transferler, tesislerin yenilenmesi, sponsorluk anlaşmaları ve takımın hedefleri konusunda açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal: ''Amedspor iddiasız bir takım olamaz'' Ersun Yanal: ''Amedspor iddiasız bir takım olamaz''

Yarın bazı transferleri açıklayacaklarını belirten Elaldı, "Açıklayacağımız transferler dışında 2 veya 3 transfer saha yapacağız"dedi. Yenilenen tesislerle ilgili bilgi de veren Elaldı, tesisin bir kısmını 15 gün içinde, diğer kısmını ise bir ay içinde tamamlayacaklarını söyledi. Elaldı, ayrıca iki sahanın yapımına da başladıklarını kaydederek, "Tesisimizi Süper Lig normlarında yaptık. Tesisi kendi öz kaynaklarımızla yapıyoruz."ifadelerini kullandı.

"500 EUROLUK BİLİMSEL ALET ALDIK"

Teknik Direktör Ersun Yanal'ın talebi doğrultusunda 500 bin euroluk bilimsel alet satın aldıklarını vurgulayan Elaldı, yeni formalar, altyapı için satın alınacak takımlarla da ilgili bilgi verdi. 

Elaldı şöyle dedi:

"İki takım alacağız . Biri netleşti. Diğeri de netleşecek . Gençleri oraya vereceğiz. Formalar konusunda eleştirilere açığız, eleştirileri ele alıp düzeltmeye çalışacağız. Bir alternatif çözüm bulunmaya çalışılacaktır. Kombine fiyatlarını piyasa araştırması yapılarak belirledik. Fiyatlarla ilgili bize olumsuz geri dönüş olmadı. Stad yolunda kafeteryası bulunan Amedstore mağazası açıyoruz, İstanbul’da da açmak için girişimlerimiz var."

Editör: HABER MERKEZİ