Ferit Aslan

Bu sezon şampiyon olarak Trendyol 1. Ligine çıkan Amedspor’da başkanlık için adı geçen Doç. Dr. Ahmet Yıldırım, ilk ve son kez konuştu. 

Diyarbakırspor’un eski yöneticisi Kıvanç hayatını kaybetti Diyarbakırspor’un eski yöneticisi Kıvanç hayatını kaybetti

G Mvo Y Rh X I A E1KpmAmedspor’da, gözler yapılacak olan kongreye çevrilirken, adı Amedspor başkanlığı için geçen HDP eski Grup Başkanvekili ve akademisyen Doç. Dr. Ahmet Yıldırım ilk ve son kez CEGA Medyaya konuştu. 

E Ke0Gb S W4 A E C0 Sq“BENİM BÖYLE BİR DÜŞÜNCE VE NİYETİM YOK”

Yıldırım, “Sadece şu kadarını ilk ve son kez söylemiş olayım” diyerek, söze başlayarak , “Tartışmalar tümüyle benim dışımda gelişti, ancak benim böyle bir düşüncem ve niyetim yok. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da elimden gelen bütün katkıyı kulübüm için sunarım elbette” diye konuşmasını sürdürdü. 

G Mvo Y R X W Q A E8 O1 P“AMEDSPOR, SİYASET ÜSTÜ BİR NOKTADA TUTULMALI”

Doç. Dr. Ahmet Yıldırım, 33 yıl önce ismi farklı iken Amedspor’da, 2 dönem futbol oynadığını ve 2 dönemde yöneticilik yaptığını da ifade ederek, “Biz gibilerin kulübümüze katkı sunması için resmi görev almasına gerek yok. Tek ölçümüz yönetime gelen arkadaşların, bu kulübün kuruluş ruh ve felsefesine bağlı kalması, kulübü siyaset üstü bir noktada tutması, küresel ölçekteki sahiplenme ve aidiyet duygusunun açığa çıkardığı hassasiyetleri göz önünde bulunduran bir yönetsel süreci açığa çıkarılmasıdır” diye konuştu. 

Editör: Ferit Aslan