Ankara’da yarın Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Amedspor, bugün uçak ile yola çıktı. Amedspor, sakatlık nedeniyle başkentte golcüsüz uçtu. 

P H O T O 2024 10 18 14 47 39Süper Ligi hedefleyerek kadro kuran Amedspor, Diyarbakır’daki Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını tamamlayarak bugün öğlen saatlerinde Başkent Ankara’ya uçtu. 

Teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki Gençlerbirliği kadrosunda, takımın önemli golcüsü Britt Assambalonga yer almadı. Diyarbakır’daki hazırlıklar sırasında 3 gün önce sakatlanan Assambalonga, Amedspor sağlık ekibi tarafından tedaviye alınmış ancak, son 3 gündür idmanlara katılamamıştı. 

Amedspor'da sakatlık şoku Amedspor'da sakatlık şoku

Ersun Yanalli Amedspor Assombalongayi Kadrosuna Katti 17220027598075Sol arka adalesinde zorlanma ve belinde spazm tespit edilen Assambalonga iyileşirken, idmanlara katılmadığı için Gençlerbirliği kamp kadrosuna alınmadı. Ersun Yanal, sakatlıktan dönen ve idman eksiği bulunan futbolcuları kadroya almazken, Amedspor bugün Ankara’ya golcüsü olmadan uçtu. Diyarbakır’da kalan Assambalonga’nın özel program dahilinde çalışacağı öğrenildi.

Editör: Ferit Aslan