Amedspor, Galatasaray modeline geçiliyor Amedspor, Galatasaray modeline geçiliyor

Amedspor’un tesislerinde yapılan yenileme çalışmaları nedeniyle takımın Diyarbakır’da en fazla 2 hafta otelde konaklayacağı belirtildi. 

Amedspor Sil Bastan Yenileniyor 112650 20240715Şampiyon olup 1. Lige çıkan Amedspor Şehmuz Özer tesislerinde yapılan tadilat ve yenileme çalışmalarının bitmemesi nedeniyle ligin başlamasından sonra takımın bir süre tesisi kullanamayacağı öğrenildi. 

Amedspor ile anlaşan teknik direktör Ersun Yanal’ın imzayı attıktan sonra tesislerde inceleme yapmasından sonra tesisin yinelenmesine karar verilmişti. Amedspor yönetimi, bir proje hazırlayarak yaklaşık 20 gün önce tesisi yenileme çalışmaları başlattı. 

TESİSİN YENİLEME ÇALIŞMALARININ YÜZDE 80’İ BİTTİ

Amedspor’u yakışır ve 5 yıldızlı otel konseptinde yapılan yenileme çalışmalarında futbolcuların kaldığı eski odalar yıkıldı, odalar genişletilirken,

kullanılmayan kısımlar fitness salonuna çevrildi. Tesisteki yenileme ve tadilat çalışmalarının yüzde 80 oranında bittiği belirtildi. 

Amedsportesisss.jpgMOBİLYALAR BEKLENİYOR

Tesisin yenilenmesi ile tesiste kullanılacak olan ve dışarıdan istenen mobilyaların beklendiği onlarında gelmesi ile tesisin faaliyete geçeceği bildirildi. 

TesisAmedspor yönetiminin kendi imkanları ile yaptığı tesis yenileme çalışmalarının maksimum 2 hafta içinde biteceği, bu nedenle takımın en fazla 2 hafta otelde konaklayacağı ifade edildi. 

Tesisin, idman sahalarının ise hazır olduğu, takımın burada idman yapabileceği de belirtildi. 

Editör: Ferit Aslan