Amedspor teknik direktörü Ersun Yanal, 4-0 yenildikleri Erokspor maçından sonra yaptığı açıklamada, maçın kendileri için acı bir tecrübe olduğunu söyledi.

Amedspor’un Antalya’da oynadığı Esenler Erokspor maçından sahadan 4 farklı skor ile yenilmesi ve bir gol dahi atamaması tepkilere yol açarken, her iki takımın teknik direktörleri maçtan sonra maçı değerlendirdi. 

D83De961C3Ad4B29Bb3Fc97503E1790E“RAKİBİN HIZLI OYUNCULARI İLE AĞIR BEDEL ÖDEDİK”

Amedspor hocası Ersun yanal, karşılaşmaya hızlı bir şekilde skoru bulmak için coşkulu bir oyunla başlamayı hayal ettiklerini söyledi. Sezon başından bu yana coşkulu oyunu isteyen bir takım olduklarını dile getiren Yanal, "Coşkulu oyun istediğimizin karşılığında rakibin hızlı oyuncularıyla ağır bedel ödemiş olduk” dedi. 

Ersun Yanal, futbolun süratli ve hızlı oyuncularla direkt oynanan bir oyun olunca daha tehlikeli olduğunu ifade ederek, “Rakip bunu bize karşı yaptı. Biz bu konuda yetersizdik. Rakip kalede pozisyon ararken kalemize dönen topların maliyeti ağır oldu. Bu maç bizim için acı bir tecrübe oldu" diye konuştu.

Yanal Amedspor“BU SKORA TARAFTARIN TEPKİ VERMESİ NORMALDİR”

Amedspor teknik direktörü Ersun Yanal, Amed Sportif Faaliyetler'in büyük bir camia olduğunu da belirterek, "Sezon başında kendi sahamızla iyi bir ivme ile başlayıp seyircilerimiz önünde bunu devam ettirmek istiyorduk ama olmadı. Bu skorda taraftarın tepki vermesi de normal" ifadelerini kullandı.

Amedspor Erokspor11Esenler Erokspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise, üst sıraları yakalamak anlamında önemli bir maç oynadıklarını belirtti. Karşılaşmanın Antalya'da oynanmasının kendileri için bir avantaj olduğunu söyleyen Altıparmak, "Maçın başından sonuna kadar üstün olan taraftık. Rakibin iyi ve kötü yönlerini iyi analiz ettik. Bütün oyun planımızı bunun üzerine kurduk” dedi.

Amedspor, 4 gol yerken, eski golcüsü tribündeydi Amedspor, 4 gol yerken, eski golcüsü tribündeydi

“ÖMER BAYRAM’IN DÖNÜŞ PROBLEMİNİ FAYE İLE DEĞERLENDİRDİK”

Esenler Erokspor teknik direktörü Altıparmak, Amedspor’dan Ömer Bayram’ın iyi çıkışlar yaptığını bildiklerini ama dönüş problemini Faye ile değerlendirdiklerini belirterek, “Oyun disiplininden taviz vermeden istediğimiz her şeyi yaptık" diye konuştu. 

Altıparmak, ligde üst sıralarda oynayan bir takım olmak istediklerini aktararak”, Lige yavaş yavaş ısınıyoruz. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Oyuncularımız istediklerimizi sahaya çok iyi yansıtıyor ve neticesinde 2 haftadır farklı skorlarla galibiyetler aldık. Oynadığımız oyunun karşılığını aldık" dedi.

Editör: Ferit Aslan