Süper Lig hedefi ile sozana başlayan önce geç transfer nedeniyle çekilen kadro sıkıntısı, ardından stadyum sorunu yaşayan Amedspor'a, dışarıda oynamak yaradı. Amedspor, oynadığı 7 maçta içeriden 1 sadece puan çıkarırken, dışarıdan 11 puan çakırdı. 

1-174Ersun Yanal transferi ile hedefini sezona başlarken Süper Lig olarak belirleyen Amedspor'u, önce gecikmeli yapılan transfer nedeniyle eksik kadro ile kamp yapması, ardından Diyarbakır Stadyumunun zemininde yaşanan sorun vurdu. 

5-49İÇERİDEN SADECE 1 PUAN ALABİLDİ

İlk maçını deplasmanda Karagümrük ile oynayan Amedsspor, sezona 1 puan ile başlarken, evinde maçtan sonra patates tarlasına dönen Diyarbakır Stadyumunda İstanbulspor'a yenildi. Daha sonra evinde yeniden yapılan tadilat ile Boluspor maçında bir kez daha seyircisinin karşısına çıkan Amedspor, bu maçta da uzatmalarda yediği gol ile 1 puan ile yetinmek zorunda kaldı. 

Amedspor yedek kulübesinin merak edilen ismi konuştu Amedspor yedek kulübesinin merak edilen ismi konuştu

2-99DIŞARIDAN 11 PUAN TOPLADI

Amedspor, saha sorunu yaşadığı için Kocaelispor maçını Şanlıurfa'da oynarken, güçlü rakibinden 3 puan almayı başardı. Sakarya ile İstanbul'da oynayan Amedspor, bu maçtan da 1 puan ile ayrılırken, Bandırma ve Malatya maçlarından da 3'e puan ile ayrılarak dışarıda toplamda 11 puan almayı başardı. 

"Amedspor'a bu sezon evinde oynamak yaramıyor" yorumlarına neden olan sonuçlardan sonra Amedspor şu anda averaj ile puan durumunda 3. sırada yer alıyor. Gözler, bu hafta sonu oynanacak olan Erokspor maçının nerede oynanacağına çevrildi. 

Editör: Ferit Aslan