Amedspor’un 1. Lige çıkması ile Diyarbakır Stadyumunda yaşanan ilklere bir yenisi daha eklendi. İlk kez Stadyuma ağ örülecek.

Bu sezon Trendyol 1.Ligde mücadele edecek olan Amedspor için Diyarbakır Stadyumunda yapılan çalışmalar devam ediyor. Diyarbakır Stadyumu, Amedspor’un 11 yıl sonra gelen şampiyonluğu ile ilklere sahne olurken, rakip taraftarlar için stadyuma ilk kez ağ örülecek. 

4 futbolcu, Amedspor ile profesyonelliğe ilk adımı attı 4 futbolcu, Amedspor ile profesyonelliğe ilk adımı attı

4-32DİYARBAKIR STADYUMUNA İLK KEZ AĞ ÖRÜLECEK

Diyarbakır’a gelecek olan deplasman takımlarının taraftarları için ayrılan bölüme güvenlik nedeniyle ağ örülmesi için çalışmalar başlatıldı. Rakip taraftarı Amedspor taraftarından izole edecek ve yabancı isimlerin atılmasını engelleyecek 45 metre yüksekliğindeki file ile Diyarbakır Stadyumu ilk kez tanışmış olacak. 

1200X675.JpgSTADYUMDA, 50 KİŞİLİK EKİP 40 DERECE SICAKTA ÇALIŞIYOR

Stadyumu her bakımdan Amedspor için hazırlayan Gençlik ve Spor İl müdürlüğü ile Kayapınar Gençlik ve Spor ilçe müdürlüğünden 50 kişilik bir ekip, 40 derece sıcağa rağmen harıl harıl çalışıyor. Çalışmaların yüzde 80 oranında tamamlandığı Diyarbakır Stadyumunda, hazırlıkların ilk maçtan önce bitirilmesi hedefleniyor. 

Editör: Ferit Aslan