Süper Lig hedefi ile güçlü bir kadro oluşturarak lige başlayan Amedspor'da, işlerin planlandığı gibi gitmesine Diyarbakır Stadyumunun zemini izin vermedi. 

117Ca16A 6C08 4130 9E90 Af886A958B23Amedspor teknik direktörü Ersun Yanal, evindeki ilk maçta İstanbulspor'a yenilirken, yaptığı toplantıda takımın tam oturması için 4-5 hafta zamana ihtiyaç olduğunu, yeni transfer edilenlerin takıma girmesi halinde farklı bir Amedspor izleneceğini belirtirek, taraftarlardan sabır istemişti. 

AMEDSPOR, SEYİRCİSİ İLE EVİNDE 2 KEZ BULUŞTU

Sezon arasında bakıma alınan Diyarbakır Stadyumunun zemini İstanbulspor maçından sonra patates tarlasına dönerken, stadyum zemini yeniden bakıma alandı. Amedspor, Diyarbakır Stadyumundaki zemin tadilatı nedeniyle şimdiye kadar sadece 2 maçını evinde seyircisi ile oynadı. 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Amedspor Başkanına mesaj Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Amedspor Başkanına mesaj

Amedspor Diyarbakir Stadyumu DiyarbakirnetBOLUSPOR MAÇINDA ZEMİN YENİDEN BOZULDU

Amedspor'un geçen hafta Boluspor ile evinde oynadığı maçta, maç günü şiddetli yağşıın etkisiyle maçtan sonra zemin yeniden bozuldu ve Amedspor'a yine yol göründü. Şimidiye kadar evinde oynaması gereken 2 maçını İstanbul ve Şanlıurfa'da oynayan Amedspor'da, gözler takımın evinde oynayağı tarihe çevrildi. 

D S C 3003.Jpeg-1GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ, PENDİK MAÇINA YETİŞTİRMEYE ÇALIŞIYOR

Amedspor yönetiminin haklarında suç dururusunda bulunduğu Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdünlüğü yetkilileri, stadyum zeminini 27 Ekim'de oynanacak olan Siltaş Yapı Pendikspor maçına yetiştirmeye çalıştıklarını belirtiler. Amedspor'un, Boluspor maçını Diyarbakır Stadyumu yerine başka bir yerde oynaması halinde bugün bu sorunu yaşamayacaklarını söyleyen yetkililer, "zemindeki çimlerin köklenmesi için zamana ihtiyaç var" dedi. 

Whatsapp Image 2024 09 22 At 120938.JpegAMEDSPOR MİLYONLARCA LİRA ZARARA UĞRADI, TARAFTARINI KÜSTÜRDÜ 

Amedspor, sezon başından bu yana en büyük darbeyi, kendi evindeki sahanın durumundan alırken, hem milyonlarca lira zarara uğradı hamde taraftralarını küstürdü. Kombine bilet alanlar Amedspor'un evindeki maçlarını başka kentlerde oynaması nedeniyle mağdur olurken, kulüp suç duyurusundan sonra yaşanan bu durumun sorumlusu olan Gençlik ve Spor il Müdürlüğünü yüklü bir tazminat davası açmaya hazırlanıyor.

ERSUN HOCAYA ZEMİN İZİN VERMEDİ

Sezonun ilk 2 maçından sonra Amedspor'da yeni bir kadro oluşturduklarını ve takıma 4-5 hafta zaman tanınması gerektiğini ve bu nedenle taraftarlardan sabır isteyen teknik direktör Ersun Yanal'a bu kez zemin izin vermedi. Boluspor maçı ile artık tam kadro ve istenilen fotbol oynamak için sahaya çıkan takıma, bu kez Diyarbakır Stadyum zemini izin vermedi. 

Editör: Ferit Aslan