Ferit Aslan

Süper Ligi hedefleyen Amedspor ilk kez çıktığı TFF 1. Liginde, ilk kez başkent ekibi Gençlerbirliği’ne karşı bugün sahaya çıkıyor. 

Takımın başına Ersun Yanal’ı getiren ve kurduğu kadro ile Süper Ligi hedeflemesine rağmen son haftalarda istenileni veremeyen Amedspor, bugün ilk kez başkent ekibi Gençlerbirliği’nin karşısına çıkıyor. Tarihinde ilk kez çıktığı 1. Ligde, ilk kez başkent ekibine karşı oynayacak olan Amedspor’da, hedef sahadan iyi futbol ve puan ve puanlarla Diyarbakır’a dönmek. 

Amedspor-36

Amedspor’u ilk kez ağırlayacak olan Gençlerbirliği, ligde 3 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik ile 11 puan ile ligin 13. Sırasında yer alıyor. Evindeki maçlardan şimdiye kadar 4 puan toplayan Gençlerbirliği, deplasman maçlarından ise, 7 puan topladı. Gençlerbirliği, Amedspor karşısına çıkarken, şimdiye kadar 6 gol attı, 6 gol yedi. 

Amedspor, aylardır bekliyordu, kötü haber geldi Amedspor, aylardır bekliyordu, kötü haber geldi

Genclerbirligi Taraftarindan Amedspora Destek2.JpgGençlerbirliği ile ilk kez karşılaşacak olan Amedspor ise, 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile ligde 12 puan ile 11 sırada yer alıyor. Amedspor, evindeki maçlarda 4 puan alırken, deplasmanlarda 8 puan topladı. Amedspor, attığı 9 gole karşılık kalesinde 8 gol gördü.

Editör: Ferit Aslan