İrfan Gözen

Bu sezon çıktığı 1. Ligde kalmak istemeyen ve Süper Lig hedefi ile kadro uluşturan Amedspor’da gözler, ilk maça çıkacak kadroya çevrildi. 

1-1015’i YABINCI 11 FUTBOLCU ALDI

Transfer çalışmalarına Türkiye’nin en tecrübeli hocalarından Ersun Yanal ile anlaşarak başlayan Amedspor’da şimdiye kadar 5’i yabancı 11 futbolcu transfer edildi. Transferlerin bir kısmı hazırlık kampının son dönemlerine ancak katıldı. 

Bu hafta sonu başlayacak olan lig maratonunda gözler Amedspor’un İstanbul’da oynayacak Fatih Karagümrük maçında çıkaracağı kadroya çevrildi. 

3-40Teknik direktör Ersun Yanal ve yönetim, kamp döneminde antrenmanları basın mensuplarına kapatırken, Yanal'ın nasıl bir diziliş ve 11 ile çıkacağı da merak konusu oldu. CEGA Medya’nın edindiği bilgilere göre 4-2-3-1 dizilişiyle maça çıkması beklenen Amedspor’un ilk maçındaki muhtemel 11’i de şöyle olacak:

5-30Nurullah Aslan

Batuhan Tur

Alberk Koç

Diyarbakır’da 3’ü randevu vermedi, Zorluoğlu 1 ayda iki kez kabul etti Diyarbakır’da 3’ü randevu vermedi, Zorluoğlu 1 ayda iki kez kabul etti

Mehmet Yeşil

Uğur Adem Gezer

Oktay Aydın

Serkan Odabaşoğlu

Çekdar Orhan

Adama Traore

Bruno Lourenço

Britt Assombalonga

2-53SONRADAN KAMPA DAHİL OLANLAR HAZIR DEĞİL

Yine CEGA Medya’nın edindiği bilgilere göre, Amedspor’a transferleri sonradan yapılan Nicolas N’kloulo, Ömer bayram, Sinan Kurt ve Yohan Cassubie idman eksikliği nedeniyle ilk maçta yer almaları beklenmiyor. 

Kamptaki form performansları ile göz dolduran Yakal Taylan, Yusuf Dursun, Yılmaz Ceylan ve Erkan Sasa’nın da maçta süre alabilecekleri belirtiliyor

Editör: Ferit Aslan