İrfan Gözen 

Ligin 3. haftasında Sakaryaspor, 4. Haftasında Kocaelispor ile karşılaşacak Amedspor İstanbul’a kamp kuracak. 

Saha zeminlerinin elverişsiz olması nedeniyle Ligin 3. haftasında Sakaryaspor ile Esenyurt’ta,  4.haftasında ise Kocaelispor ile Olimpiyat Stadında karşılaşacak olan Amedspor İstanbul’a kamp kuracak. 

1-132Trendyol 1.liginin başlamasıyla kulüplerin stadyum krizleri de baş göstermeye başladı. Sakaryaspor’un zemin yenileme çalışmaları nedeniyle Amedspor maçını İstanbul’a aldırmasından sonra saha zemininde problem yaşayan Amedspor da maçını İstanbul’a aldırmak zorunda kaldı. 

2-75AMEDSPOR, İSTANBUL’DA 4 GÜNDE 2 MAÇ OYNAYACAK

İstanbul Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadında 28 Ağustos’ta Sakaryaspor ile karşılaşacak Amedspor, Diyarbakır’a dönmeyip Kocaelispor maçının hazırlıklarına İstanbul’da devam edecek. 1 Eylül günü ligin 4. hafta maçında Olimpiyat Stadında Kocaelispor ile karşılaşacak Amedspor bu maçın ardından milli maç arasına girecek ve takıma izin verilecek. 

Amedspor-Boluspor maçı nerede oynanacak? Amedspor-Boluspor maçı nerede oynanacak?

3-60AMEDSPOR, BOLU MAÇI İÇİN EVE DÖNECEK 

Milli maç için verilen izinin ardından Bandırmaspor maçı hazırlıklarına başlayacak Amedspor, tesislerinin tadilatta olmasından dolayı Diyarbakır’a dönmeyecek. Hazırlıklarını sürdürmek için yer arayışında olan yönetimin uygun bir kamp yeri bulması halinde ligin 6.haftasında oynanacak olan Boluspor karşılaşmasına kadar hazırlıklarını burada sürdürmek istediği öğrenildi.

Editör: Ferit Aslan