Sezona 11 transfer hedefi ile başlayan ve bunu gerçekleştiren Amedspor,  3-4 futbolcu daha almak için görüşmelerini gizli bir şekilde sürdürüyor. CEGA Medya, Amedspor'un merakla beklenen transferleri ile ilgili önemli bilgilere ulaştı, detaylar heberimizde..

2-77AMEDSPOR, SAĞ VE SOL KANAT İLE FORVET PEŞİNDE 

Ersun Yanal gibi tecrübeli bir ismi transfer ederek ilk defa çıktığı 1.Ligde kalıcı olmadığını gösteren Amedspor, Süper Lig hedefi ile çıktığı yolda şimdiye kadar 5'i yabancı 11 futbolcu transfer etti. Bunun yetersiz olduğunu gören yönetim, 3-4 futbolcu daha almak için görüşmelerini gizlilik içinde sürdürüyor.  Amedspor'un, sağ ve sol kanat oyuncusu ile bir forvet aradığı öğrenildi. 

3-6210 FUTBOLCU İLE GÖRÜŞMELER YAPILIYOR

CEGA Medya'nın önemli kaynaklardan edindiği bilgiye göre, Amedspor yönetimi şu anda sağ ve sol kanat ile forvet mevkilerinde oynayan toplam 10 futbolcu ile görüşmelerini sürdürüyor. Teknik direktör Ersun Yanal'ın da onayı ile yapılan görüşmelerde, söz konusu futbolcuların sakatlık durumu dahil bütün verileri inceleniyor. 

Diyarbakır'da Narin için tüm camilerde sela okundu Diyarbakır'da Narin için tüm camilerde sela okundu

4-54TRANSFERLERİN HAFTA İÇİNDE AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

Milli Takım maçı nedeniyle lige verilecek arada tamamlanması beklenen transferlerin Amedspor tarafından önümüzdeki hafta içinde kamuoyuna açıklanması bekleniyor. Yönetimin, 3-4 transfer daha yaparak takımı güçlendireceği ve Süper Lig hedefine daha rahat ulaşmayı planladığı belirtildi. 

Editör: Ferit Aslan