Ligin ilk haftasında deplasmanda pazar günü Karagümrük ile karşılaşacak olan Amedspor, taraftarlarını maça davet etti. 

Yeni sezon hazırlıklarını Ankara Kızılcıhamam'da sürdüren Diyarbakır ekibi, üçüncü etap kamp çalışmalarını burada tamamlayarak ligin ilk maçı için İstanbul'a gidecek.

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde güçlü bir kadro kuran ve yaptığı yerli ve yabancı transferlerle önüne Süper Lig'i hedef koyan Amedspor, Pazar akşsamı saat 19.15'te karşılaşacağı Karagümrük maçı için taraftarlarını Atatürk Olimpiyat Stadına davet etti. 

Diyarbakır’da, eski başkan 2 milyon 637 bin doları hibe etti Diyarbakır’da, eski başkan 2 milyon 637 bin doları hibe etti

İlk maçına arkasında güçlü bir taraftar desteği ile çıkmak isteyen ve galibiyet hedefleyen Amedspor, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Yeni sezona Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda coşkuyla başlıyoruz! İstanbul'da oynayacağımız ilk maçımızda takımımızı yalnız bırakmayalım ve tribünleri doldurarak onlara destek olalım. Unutmayın, passoligsiz maça giriş yapılamayacaktır. Passolig kartlarınızı hazır edin ve bu büyük mücadelede bizimle birlikte olun!"

taraftarlarının Passo Lig kartına pek ilgi göstermediği Amedspor'un bu karşılaşmada, arkasına ne kadar taraftar kitlesi alacağı da merak konusu oldu. 

Editör: HABER MERKEZİ