Şampiyon olduktan sonra kongreye gitme kararı alan Amedspor'da, kongreye Aziz Elaldı başkanlığında tek aday ile gitmesi kesinleşince teknik direktör ile görüşme yapmak için kollar sıvandı. 

Amedspor, transfer çalışmalarında geç kalmamak için takımı şampiyon yapan tecrübeli teknik direktör Mesut Bakkal ile görüşmek için kendisini Diyarbakır'a davet etti. 

P H O T O 2024 05 30 20 19 23Amedspor'a, devre arasında yolların Serdar Bozkurt ile ayrılmasından sonra gelen Mesut Bakkal, takımı 11 yıl sonra şampiyon yapmıştı. Bu sadece Amedspor değil, aynı zamanda Bakkal'ın da kariyerindeki ilk şampiyonluk olmuştu. 

Diyarbakır tarihinde ilk olacaktı, iptal edildi Diyarbakır tarihinde ilk olacaktı, iptal edildi

Sezonun bitmesi ile sözleşmesi biten Mesut Bakkal, ekibi ile Diyarbakır'dan ayrılırken, Amedspor kongre sürecinin bitmesini beklemişti. 

P H O T O 2024 05 30 20 20 31Kendisine 5 kulüpten teklif yapılmasına rağmen önceliğinin Amedspor olduğunu açıklayan Bakkal, Amedspor'dan haber beklediğini belirtmişti. 

Amedspor yönetiminde bir ismin Aziz Elaldı'nın başkanlığının netleşmesi üzerine Bakkal'ı arayıp görü;şmek için Diyarbakır'a davet ettiği öğrenildi. Bakkal'ın, 1-2 gün içinde Diyarbakır'a gelerek Amedspor Başkanı Aziz Elaldı ile görüşeceği öğrenildi. 

P H O T O 2024 05 30 20 20 39

Editör: Ferit Aslan