Amedspor, bu akşam çok önemli bir maça çıkmaya hazırlanırken, Şanlurfa'da oynanacak olan Kocaelispor maçından sonra transfer edilen bazı futbolcular ile ilgili açıklama yapılacağı ileri sürüldü. 

Sezona kötü başlayan ve oynadığı 3 maçta 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Amedspor'da, gözler bu akşam Şanlıurfa'da oynanacak olan Kocaelispor maçına çevrildi. 

Amedspor Tesi̇s-1Amedspor, şimdiye kadar 3 maçta 9 puan toplayan Kocaelispor'u yenip ilk galibiyeti almayı hedefliyor. Amedspor, bu maça kitlenirken, diğer yandan transfer edilmesi planlanan 3-4 futbolcu ile ilgili de görüşmelerde sona gelindiği öğrenildi. 

CEGA Medyanın ulaştığı kaynaklar, Amedspor'un sağ ve sol açık ile forvet arayışları için şimdi 7 futbolcu ile görüştüğü ve bazı futbolcularla anlaştığı belirtildi. 

Narin'in kaybolması ve ölü bulunması Avrupa basınında Narin'in kaybolması ve ölü bulunması Avrupa basınında

9479Bbd7 Cae5 9A12 607E 953422274564

AMEDSPOR, HIRVAT SOL BEK İLE ANLAŞTI

Amedspor'un, Hırvat futbolcu Kristijan Lovric ile anlaşırken, bu anlaşmanın Kocaelispor maçından sonra duyurulacağı iddia edildi. Asıl görev yeri sol açık olan Kristijan'ın hem sağ açıkta hemde forvet arkası da oynadığı öğrenildi. 

AMEDSPOR ALMAK İSTİYOR, SAKARYA ENGELLİYOR

Amedspor'un transger etmek istediği diğer isim ise Max Gradel. Sakaryaspor ile sözleşmesi bulunan ve son maçta Sakarysapor'da yaşanan yönetim krizi ve sıkıntılar nedeniyle maça çıkmayan Gradel'in Amedspor'a gelmek istediği ancak, Skarayspor'un sözleymesini fesh etmeye yanışmadığı öğrenildi. 

Editör: Ferit Aslan