Amedspor YİK Başkanı Burç Baysal, alınan kötü sonuçlardan sonra kulübe gidilmesi ve istife istenilmesi görüntülerin Amedspor ruhuna aykırı olduğunu söyledi. 

Amedspor’da, bazı taraftar grupları alınan kötü sonuçlar üzerine önce Ersun Yanal’ın istifasını istemiş, ardından gittikleri kulüpte bazı yöneticilerle kameralar karşısında tartışmışlardı. Yaşanan tartışmalar, bu kez, “Yönetim istifa etsin” şeklinde taleplere görüşürken, Amedspor, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Burç Baysal, yaşananlar üzerine konuştu. 

Yanal2.-2

CEGA Medya’ya konuşan YİK Başkanı Baysal, kulüp önünde taraftar, bazı yönetici ve Ersun hocanın dahil olduğu görüntülerin Amedspor’ın çıkış ruhuna aykırı görüntüler olduğunu söyledi. Taraftarların haklı olarak başarı beklerken, bunu getirecek olanın yönetim ve teknik heyet ile futbolcular olduğu unutulmaması gerektiğini hatırlatan YİK başkanı Baysal, şöyle konuştu:

817825 Image1

“YÖNETİMLERİ, 3 SAATLİK, 3 GÜNLÜK DEĞERLENDİREMEYİZ”

“Takım ile ilgili değişim dönüşüm istenmesine yönelik taleplerde bulunmak tesislere gidip hakaret etmeyi gerektirmiyor ve Amedspor ruhuna asla yakışmıyor. Yönetimlerin daha duyarlı hareket etmeleri lazım. Biz YİK olarak yönetimleri 3 saatlik, 3 günlük olarak değerlendiremeyiz. Yönetimimiz doğrusu, yanlışı bir yolda gidiyor. Büyük özveri içinde hareket ettiklerini biliyoruz. Takıma sahip çıkmak, yönetime sahip çıkmaktan geçer. Bunları motive etmek gerekir. Günlük sonuçlar üzerinde değerlendirme yapılmaması beklentimizdir.”

Editör: Ferit Aslan