Amedspor, Akademi Yapılanma Çalışmalarına devam ederken, kadro takımın eski teknik direktörü ve futbolculardan oluşturuldu.

Akademi çalışmalarını "Amedspor olarak, akademi yapılanmamız kapsamında önemli adımlar atıyoruz" şeklinde duyuran Diyarbakır ekibi, kadroyu deneyimli ve yetkin isimlerden kurdu. Amedspor'un yaptığı açıklamada, "Bu süreçte, alanında deneyimli ve yetkin isimlerle güçlerimizi birleştirdik. Kordinatör: Nurettin Şiro Antrenörler: Erhan Ölker, Sadettin Özer, Abdullah Çetin Kaleci Antrenörü: Mehmet Adanır Yeni dönemde aramıza katılan değerli hocalarımıza görevlerinde başarılar diliyor, Amedspor ailesi olarak hep birlikte nice başarılara imza atmayı hedefliyoruz"denildi.

G S4 F2D H W0 A E1Rd K

DAHA ÖNCE DE GÖREV YAPMIŞTI

Bölgede bir çok takımı çalıştıran Nurettin Şiro, 2007 yılında Diskispor Teknik Direktörü olarak görev yaptı. O dönemde şampiyonluk mücadelesi veren takımın başında 2007 yılının Mart ayında Şırnakspor maçı çıkan Şiro, alınan beraberlik sonrası şu değerlendirmelerde bulunmuştu:

640X360

Amedspor’un önemli rakibi 280 milyon lira harcadı Amedspor’un önemli rakibi 280 milyon lira harcadı

"Şırnakspor maçında berabere kaldığımız için üzgünüz. İstediğimiz futbolu sergileyemediğimiz için sahadan bir puanla ayrıldık. Rakiplerimizle aramızdaki puan farkını açmak istiyorduk ama bunu gerçekleştiremedik. Futbolcularımızın dikkatini çekeceğiz. Bir an önce toparlanmalıyız. DİSKİSpor, 2. Lig'e çıkacaksa bu sonuçlar ve bu futbol kendisine yakışmıyor. Artık her maçımız büyük önem taşıyor. Rakiplerimizin nefesini ensemizde hissediyoruz. Kalan maçlarımızı kazanarak, 2. Lig'e yükselmek istiyoruz." 

Editör: HABER MERKEZİ