Amedspor'un eski hocası Türkiye'nin en köklü kulübü ile görüşüyor Amedspor'un eski hocası Türkiye'nin en köklü kulübü ile görüşüyor

Süper Ligi hedefleyerek süper bir takım kurmak isteyen Amedspor'un, transfer defterini kapatmak için 1 forvet, 1 kanat ve 1 orta saha oyuncusu aradığı öğrenildi. 

G Tx E K E M Wk A A9T5IAMEDSPOR'UN 9'UNCU TRANSFERİ GECE İMZA ATTI

Amedspor'un bu sezon aldığı 9'uncu futbolcu olan Nicolas N'Koulou, dün Ankara Kızılcahamam kampında kendisini Amedspor'lu yapan sözleşmeye imza attı. Amedspor Başkan Yardımcısı İrfan Türk'un de hazır bulunduğu imza töreninde imzayı atan N'Kolulou, daha sonra Amedser taraftarlarına seslendi, "Şev baş ez hatim" (İyi geceler ben geldim) mesajını verdi. 

P H O T O 2024 03 01 18 12 33"3 FUTBOLCU DAHA ALACAĞIZ"

CEGA Medya'ya konuşan Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, Ersun Yanal yönetimindeki takıma çok iyi transferler yaptıklarını söyledi. Şimdiye kadar kaliteli 9 futbolcu aldıklarını söyleyen başkan Elaldı, 3 futbolcu daha transfer ettikten sonra transfer defterini kapatacaklarını söyledi. 

Amedspor için şu anda iyi bir golcü, hem sağ hem sol kanatta oynayabilecek bir kanat oyuncusu ve 6 numara oynayacak bir oyuncuyu arayış ve görüşmelerinin sürdüğünü söyleyen Başkan Elaldı, hedeflerine ulaşmak için iyi bir takım kurmak istediklerini sözlerine ekledi. 

Editör: Ferit Aslan