Amedspor’un, bu akşam Kocaelispor karşısına çıkaracağı kadroda sürpriz bir ismin, 3 maçtan sonra teknik direktör Ersun Yanal tarafından kesileceği iddia edildi.

Amedspor için çok önemli olan Kocaelispor maçına saatler kalırken, Şanlıurfa 11 Eylül Stadyumunda oynanacak maç için Amedspor’un muhtemel 11’i merak ediliyor. Bazı kaynaklar, Amedspor’un Sakaryaspor karşısındaki 11 ile sahaya çıkacağını belirtirken, bazı kaynaklar ise, sol açıkta Yılmaz Ceylan’ın 11’de çıkmasına kesin gözüyle bakıyor. 

3-64Amedspor’un şimdiye kadar oynadığı 3 maçında ilk 11’de sahaya çıkan yıldız oyuncusu Çekdar Orhan’ın, Kocaelispor maçında yedek soyundurulacağı ve yerine Sinan Kurt'un oynayacağı tahmin ediliyor. Çekdar Orhan, Sakarya maçının ikinci devresinde oyundan çıkarılmıştı. 

Amedspor Başkanı Elaldı eve gönderildi Amedspor Başkanı Elaldı eve gönderildi

CEGA Medyanın ulaştığı kaynaklar, Amedspor’un bu akşam saat 21.00’de Şanlıurfa’da Kocaelispor maçına şu muhtemel 11 ile çıkmasını bekliyor:

“Nurulllah Aslan, Batuhan Tur, Mehmet Yeşil, N’Koulou, Alberk Koç, Oktay Aydın, Sinan Kurt, Yohan Cassubie, Adama Traore, Murat Uçar ve 

Assombalonga.”

Editör: Nazmi Kahraman