Amedspor'un, Iğdırspor maçında Amedspor taraftarının sahaya attığı çakmak için kafası yarılan Fernando Andrade, önüümüzdeki 2 maç için 6 puan sözü verdi. 

C13E40Dd 1B1A 4Ad5 970B Ab26001AfffaAmedspor'un devre arasında Sakaryaspor'dan transfer ettiği yıldız futbolcu Fernando Andrade, daha beklenen çıkışı yapamadı. Amedspor'a geldikten sonra önce sakatlık, ardından kart cezası alan Fernando, son maçlarda ilk 11'de ye r almaya başladı. 

Amedspor Medya Sorumlusuna saldırı Amedspor Medya Sorumlusuna saldırı

Amedspor'un evinde Iğdırspor ile yaptığı kiritik maçta yer alan Fernando, maçın ikinci yarısında tribünlerden sahaya atılan çamak ile kafası yarılan ve maçın geri kalan kısmını başındaki sargı ile oynadı.

Af0Ffc61 6E70 4428 82D9 491C0774541BAmedspor'un büyük bir beklenti içinde olduğu sol kanat futbolcusu Fernando Andrade, bir araya geldiği Amedspor'un sponsorlarından Oto Seç'in sahibi Süleyman Yıldırhan'a önümüzdeki 2 maç için galibiyet sözü verdi. İş insanı Yıldırhan, Fernando'nun kendisine verdiği sözü sosyal medya hesabında şöyle paylaştı;

"Amedsporumuzun savaşçı ismi Fernando, önümüzdeki iki deplasman maçında 6 puan sözü verdi. Sahada terinin son damlasına kadar savaşacağına yürekten inanıyorum"

Editör: FERİT ASLAN