Sezon başında transferler nedeniyle takımın oluşması zaman alan, ardından Diyarbakır Stadyumunun zemini nedeniyle maçlarını dışarıda oynamak isteyen Amedspor’da, istenilen sonuçların elde edilememesi tepkilere neden oluyor. Son olarak Gençlerbirliği karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen cezalını içinde iki kolunu kaldıran ve penaltına sebebiyet veren Adama Traore yüzünden 1-1 beten maçtan sonra taraftarların tepkisi maçtan sonra da devam etti. 

1 84.Jpeg

Amedspor'un golcüsü milli takım kampından ayrıldı Amedspor'un golcüsü milli takım kampından ayrıldı

Sosyal medyada Amedspor ile ilgili görüşlerini bildiren taraftarların, özellikle teknik direktör Yanal’ın geçen yıl takımın şampiyon olmasında büyük emekleri olan yıldız futbolculara maçlarda süre vermemesine tepkiler artıyor. Özellikle Çekdar Orhan, Serkan Odabaşoğlu ve Oktay Aydın’a süre verilmemesine tepki gösteren taraftarların, bu hata oynanacak olan Pendikspor maçında bu oyuncuların isimlerini haykıracakları belirtiliyor. 

Amedspor teknik direktörü Ersun Yanal’ın özellikle transfer ettiği futbolculara şans vermesi ve geçen yılki şampiyon kadroda yer alan futbolculara süre vermemesi yada az süre vermesi, alınan kötü sonuçlardan sonra taraftarın tepkisini artırıyor.

Editör: CEGA MEDYA HABER MERKEZİ