Almanya Milli Takımında oynayan Amedspor tarafları Deniz Undav, Stuttgar’ta kalması durumunda kulübün en pahalı transferi olabilir. 

Kum saati doldu, Amedspor transferi açıkladı Kum saati doldu, Amedspor transferi açıkladı

İngiltere’nin Brighton takımından bu yıl Stuttgard’a kiralık gelen ve 33 maçta 19 gol 10 asistlik katkı sağlayan Amedspor’lu Deniz Undav’ın durumu, yeni sezon için belirsizliğini koruyor. 

Images-32Sky’nin haberine göre, Stuttgart geçen sezon kiralık olarak kadrosunda bulundurduğu Deniz Undav’ın  bonservisini Brighton’dan almaya karar verdi. 

Alman kulübü, Deniz ile yüklü bir maaş artışıyla birlikte üç ya da dört yıllık bir sözleşme konusunda sözlü olarak anlaşmaya vardı. Stuttgart, yaklaşık 20 milyon Euro olan satın alma opsiyonunu kullanarak 27 yaşındaki santrforun bonservisini almak istiyor.

1687769.Jpg

20 MİLYON EURO İLE GERİ ALABİLİYOR

Ancak, transferin bu noktada nihayete ermesi tamamen İngiliz kulübüne bağlı. Çünkü, Stuttgart ile yapılan anlaşmaya göre, Brighton'ın 20 milyon Euro'nun biraz üzerinde bir rakamla Deniz Undav'ı geri alma hakkı bulunuyor. Premier Lig ekibi, bu opsiyonu kullanırsa bu kez Deniz Undav'ı daha yüksek bonservis bedeliyle başka takımlara da satabilme şansını eline geçirecek.

782019 Image1-1AMEDSPOR’LU DENİZ, KULÜP TARİHİNİN EN PAHALI TRANSFERİ OLABİLİR

İngiliz ekibi Brighton'ın geri satın alma seçeneğinden vazgeçmesi veya kulüplerin alternatif bir anlaşmaya varması durumunda Alman takımı, bir oyuncu için kulüp tarihindeki en pahalı transferlerinden birini yapmış olacak.

Deniz Undav'ın kararı ise, İngiltere’ye dönmek yerine Stuttgart'ta kalmaktan yana. Deniz geçen sezon 33 maçta forma giydi ve Stuttgart'a 19 gol, 10 asistlik skor katkısı sağladı.

Editör: Ferit Aslan