Trabzonspor-Beşiktaş maçı ne zaman? Trabzonspor-Beşiktaş maçı ne zaman?

Almanya’nın Stuttgart takımında oynayan Amedspor taraftarı Deniz Undav’ın yeni bir gelişme olmaması durumunda bu sezon Premier Lig’de oynayacak. 

İngiltere Premier Lig’de Brighton takımında oynarken, bu sezon Alman Stuttgart takımının kiralık aldığı Alman Milli Takımı oyuncusu Deniz Undav’ın durumu belirsizliğini koruyor.

1687769.Jpg

Almanya’nın Avrupa Şampiyonası kadrosunda yer verdiği Amedspor taraftarı Deniz Undav, Stuttgart’ta kalmaktan yana olmasına rağmen, Brighton takımının, 20 milyon Euro vererek futbolcuyu geri alma maddesini devreye koyup futbolcusunu geri aldığı belirtildi.

Alman Bild gazetesinin haberine göre, Stuttgart, önümüzdeki hafta Brighton'a artırılmış ama aynı zamanda nihai bir teklif daha sunacak. Deniz için yeni teklifin, 23-25 ​​milyon Euro artı ikramiyeler arasında olması bekleniyor. 

Images-32

İngiliz Premier takımı Martılar’ın yaklaşık iki hafta önce ekstra ödemeler hariç 23 milyon Euro'yu reddettiği belirtildi. 

Amedspor’un sıkı taraftarı olarak bilinen Deniz Undav’ı, Stuttgart alması halinde kulübün tarihindeki en pahalı transferi olacak. Transferin gerçekleşmemesi durumunda ise, Deniz Undav, bu sezon Premier Lig’de oynayacak. 

Editör: Ferit Aslan