Özel konukları vardı, Amedspor galibiyeti koruyamadı Özel konukları vardı, Amedspor galibiyeti koruyamadı

Nevşehir’de, Amedspor forması giydikleri için saldırıya uğrayan işçiler için Nevşehir’e bir tepki de futbolcu Barış  Karabıyık’tan geldi. Karabıyık, “Hakkım haram olsun”dedi. 

Baris Karabiyiktan Acik Mektup-1

Nevşehir Ürgüp’te çalışırken Amedspor forması giydikler için silahlı ve bıçaklı saldırıya uğrayan Diyarbakır’lı işçiler, Diyarbakır’a gelirken, saldırıda yaralanan bir işçi tutuklanmıştı. Saldırıya yönelik Diyarbakır Barosu başta olmak üzere bir çok kesimden tepki gelirken, en ilginç tepki eski futbolcu olan Barış Karabıyık’tan geldi. 

Geçmişte Diyarbakırspor başta olmak üzere bir çok kulübün formasını giyen ve aynı zamanda sıkı bir Amedspor taraftarı olan Karabıyık, sosyal medya hesabında geçmişte kaptanlığında şampiyon olan Nevşehir ile ilgili tepkisini şöyle paylaştı:

P H O T O 2024 08 28 16 23 57“KAPTANLIĞINI YAPTIM, ŞAMPİYON YAPTIM, HAKKIM HARAM OLSUN”

“2003 yılında şampiyon olup 3. Lige çıkan Nevşehirspor’un kaptanlığını yaptım. Transferleri ben getirdim. Alacaklarından dolayı takım finallere gitmiyordu. Yöneticilerin verdiği senede ben de imza atıp kefil olunca finallere gidebildik ve şampiyon olduk. Hakkım haram olsun. O kadar ahmaklar ki! Nevşehirspor forması giydiğim için omuzlarında taşıdıkları ben, Amedspor ruhunun bir neferiydim. Amedspor kurulmadan Amedspor’luydum. Formalara, işçilere, futbolculara saldırabilirsiniz ama düşüncelerimizi yenemezsiniz! Aksine güçlendirirsiniz.”

Editör: Ferit Aslan