Şampiyon Amedspor’un düne kadar Trendyol 1. Lig’de rakipleri olarak  İstanbulspor,  Esenler Erokspor,  Boluspor,  Gençlerbirliği,  Bandırmaspor, Erzurumspor,  Ümraniyespor,  Manisa,  Ankara Keçiörengücü, Adanaspor  ve Şanlıurfaspor'un yer alması kesinleşmişti. 

SÜPER LİG’DEN DÜŞEN 2. TAKIM OLDU

Diyarbakır'da AK Partililer ve bürokrasiyi buluşturan gece Diyarbakır'da AK Partililer ve bürokrasiyi buluşturan gece

Gaziantep deplasmanında rakibine 3-1 mağlup olan Fatih Karagümrük, İstanbulspor’un ardından  ligden düşen 2. takım oldu. Fatih Karagümrük de gelecek sezon Trendyol 1. Lig’de yer alacak.

PENDİKSPOR DA GELİYOR

Ankaragücü ile 0-0 berabere kalan Pendikspor’un kümede kalma ihtimalini matematiksel olarak sürdürse de Trendyol 1. Lig’e düştü diyebiliriz.

Çünkü, Pendikspor kümede kalmak için son hafta Ankaragücü'nün yenilmesini, Hatayspor ve Karagümrük'ün puan kaybetmesi gerekiyor ancak bu da yetmiyor.

Pendikspor'un ikili averajda eşit olduğu Ankaragücü yenilse bile 25 averaj farkı son hafta Gaziantep FK maçında kapatması gerekecek. 

5 KEZ İSTANBUL DEPLASMANINA GİDECEK

Böylece Diyarbakır temsilcisi Amedspor, önümüzdeki sezon Esenler Erokspor, Ümraniyespor, İstanbulspor, Fatih Karagümrük ve Pendikspor ile İstanbul'da 5 deplasman maçı oynayacak.

Editör: Özgür Ayaydın