Süper Ligi hedefleyerek şu ana kadar 7'si yabancı 13 transfer yapan Amedspor, transfer döneminin kapanmasına 6 gün kalırken, fırsat transferinde bir golcünün peşine düştü. Amedspor, 4'ü yabancı 8 golcü adayı ile görüşüyor. 

3-71Lige milli maç nedeniyle verilen aradan yararlanmak isteyen Amedspor, aylardır tadilatta olan tesislerine kavuşmanın mutluluğunu yaşayor. Takım son iki gündür salonda çalışmalar yaparken, futbolcuların bugün kendi tesislerinde çalışacakları belirtildi. 

AMEDSPOR, FIRSAT TRANSFERİ PEŞİNDE

Sezon başında 1. Ligde kalıcı olymadığını ve Süper Ligi hedelediğini belirterek, yola çıkan Amedspor'da, transfer çalışmaları da devam ediyor. 14 Eylül'de sona erecek olan transfer döneminin bitmsine 6 ün kalırken, Amedspor fırsat transferi ile bir golcüyü kadrosuna katmak istiyor. 

Özel konukları vardı, Amedspor galibiyeti koruyamadı Özel konukları vardı, Amedspor galibiyeti koruyamadı

2-89

4'Ü YERLİ 8 FORVET ADAYI İLE GÖRÜŞÜLÜYOR

Amedspor transfer komitesi takımdaki sağ ve sol açık ihtilaçlarını Lovriç ve Gradel ile çözerken, forvet adayı için 4'ü yabancı 8 forvet ile görüşmelerini sürdürüyor. Görüntükleri futbolcuların isimlerini açıklamak istemeyen Amedspor yönetimi, hepsi ile anlaşmaya yakın olduklarını ve Amedspor'a gelmek konusunda futbolcuların bir sıkıntısı olmadığını belirtiyorlar.

4-62AMEDSPOR YABANCI KONTENJANINDA ARAFTA KALDI

Sezon başladığından beri eski futbolcuları Berk Ünsal'ın takımdan ayrılması ile Britt Assambalonga'nın yanına bir forvet amlmak isteyen Amedspor, şu ana kadar 7 yabancı transfer ettiği için tercihini yerli transferde kullanmak konusunda arafta kaldı. Yabancı kantenjanını devre arasındaki transferde kullanması ağırlık basan Amedspor'un, yerli bir golcü arayışı ağırlık bastığı öğrenildi. 

Editör: Ferit Aslan