Tarihinde ilk kez 1. Lige yükselen ve bu sezonda Süper Ligi hedefleyen Amedspor'un yardımına Diyarbakır esnafı koştu. Amedspor'un yıllardır kullandığı eski tesisi esnafların desteği ile yenilendiği ortaya çıktı. 

3-45Amedspor'lu futbolcular, bir yandan başlayan sezonda çalışmalarını sürdürürken, diğer yandın tesisin yenilenmesi çalışmaları tam hız devam ediyor. Tesislerin 1. Lig standartlarına uygun hale getirilmesi için kolları sıvayan Amedspor yönetimine, Diyarbakır esnafının büyük destek verdiği ortaya çıktı. 

4-41Amedspor Başkan Yardımcısı Ahmet Ülmez, tesisleri baştan sona yenilendiklerini, futbolcuların kaldıkları odaları yıkarak büyüktüklerini ve tesiste yeni alanlar açtıklarını söyledi. 

Narin'in dişleri ile koldaki izler karşılaştırılacak Narin'in dişleri ile koldaki izler karşılaştırılacak

5-33Başkan Yardımcısı Ülmez, yaklaşık 50 milyona mal olan bu yenileme çalışmaları sırasında Diyarbakır esnaflarının büyük destek verdiğini belirterek, "1.5 aydır bu çalışmaları sürdürüyoruz. Binamızı yeniledik, şimdi mobilyalar döşeniyor. Yönetim ve Diyarbakır esnafı ile birlikte bu çalışmayı yapıyoruz" dedi. 

6-17Amedspor Şehmuz Özer Tesislerinin inşaat çalışmalarında sona gelinirken, tesis ile sahaların arasına modern bir Fitness Salonu yapıldı. Salon, teknik direktör Ersun Yanal'ın istekleri doğrultusunda dizayn edilirken, Yanal dün tesislerde incelemelerde bulundu. 

2-60Amedspor'lu futbolcular şu anda idmanlarını kendi tesisinde konaklamasınıda Plaza otelde gerçeklertirirken, söz konusu tesislerin 2 haftaya kadar tamamen bitirilmesine çalışılıyor. 

9-13Amedspor Başkan Yardımcısı Ahmet Ülmez, yönetime tesislerin yenilenmesinde büyük katkıları olan Diyarbakır esnaflarına teşekkür ederek, "Esnaflarımız söz konusu Amedspor olunca ellerinden gelen bütün katkıyı sunmaktan geri durmadılar. Kendilerine ne kadar teşükkür etsek azdır. Bu tesis, yönetim ve esnafların eseri olacaktır" diye konuştu. 

Editör: Ferit Aslan