Amedspor sevdası, Türkiye'nin en yüksek zirvesine ulaştı Amedspor sevdası, Türkiye'nin en yüksek zirvesine ulaştı

Amedspor, yaz transfer döneminde önemli bir adım atarak Portekizli futbolcu Bruno Lourenço'yu kadrosuna kattı. Boavista'dan transfer edilen 26 yaşındaki oyuncu, kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan bir video ile duyuruldu. Peki, Amedspor'un Yeni transferi  Bruno Lourenço  kimdir? Bruno Lourenço'nun futbol kariyeri ve özellikleri hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde...

BRUNO LOURENÇO KİMDİR?

Bruno Lourenço, 2 Şubat 1998 tarihinde Portekiz’in Porto şehrinde dünyaya geldi. Orta saha oyuncusu olarak tanınan Lourenço, futbol kariyerine SLB Formação'da başlamış, ardından Benfica'nın altyapısında yeteneklerini geliştirmiştir. Profesyonel futbola 2017 yılında Aves B’de adım atan Lourenço, Montalegre, CD Aves, Estoril ve Boavista gibi kulüplerde önemli performanslar sergilemiştir.

AMEDSPOR'DA YENİ BİR SAYFA

179 cm boyunda ve 67 kilo ağırlığında olan Lourenço, sol ayağını etkili bir şekilde kullanarak oyununu şekillendiriyor. Güncel piyasa değeri ise Transfermarkt’a göre 700 bin Euro seviyelerinde.

Bruno Lourenço'nun futbol stilinde teknik becerisi ve oyun görüşü ön plandadır. Orta saha ve kanat pozisyonlarındaki esnekliği, Amedspor'un oyun planına önemli katkılarda bulunacaktır. Sol ayağını kullanarak hızlı ve etkili paslar yapabilen Lourenço, takım arkadaşlarına fırsatlar yaratma konusunda başarılı bir performans sergilemiştir.

Editör: Ayşegül Yaşar