Bandırma İlçe Spor Güvenlik Kurulu, Bandırma-Amedspor maçı için Passolig ile ilgili her iki tarafı etkileyen ilginç bir karar aldı. 

Amedspor'un Bandırma karşısındaki muhtemel 11'i Amedspor'un Bandırma karşısındaki muhtemel 11'i

Bu hafta sonu Bandırmada oynanacak olan Bandırmaspor-Amedspor maçı için karar alan Bandırma ilçe Spor Güvenlik Kurulu, ev sahibi ve misafir Amedspor taraftarlarını etkileyen ilginç ve tepki çeken bir karar aldı. 

Başka bir takım ile birlikte Bandırmaspor ve Amedspor Passoligi olan taraftarların maç bileti alamayacağı belirtilirken, Passolig sistemi bilet almaya çalışan çift Passolig sahibi kişilere aşağıdaki uyarıyı yapıyor:

1-150BİLET SATIŞ LOGO KISITI

-Teksüt Bandırma Spor biletleri, Alınan İlçe Spor Güvenlik Kurulu kararı gereği sadece Teksüt Bandırma Spor logolu Passolig kartlar ile satın alınabilir. Teksüt Bandırma Spor logolu Passolig kartı olmasına rağmen farklı takım logolu Passolig kart sahipleri müsabakaya bilet alamayacaklardır.

-Amed Sportif Faaliyetler logolu kartlar sadece rakip tribünden bilet alabileceklerdir. Alınan İlçe Spor Güvenlik Kurulu kararı gereği Amed Sportif Faaliyetler logolu Passolig kartı olmasına rağmen farklı takım logolu Passolig kart sahipleri müsabakaya bilet alamayacaklardır.

Editör: Ferit Aslan