Ferit Aslan

Sezon başında Amedspor, ikinci devre ise Iğdırspor’un çalıştıran teknik direktör Serdar Bozkurt, iki takımında birinci lige çıkmasına sevindiğini söyledi. 

Amedspor takımını sezon başında kuran ve devre arasında Amedspor ile yolları ayrılan tecrübeli teknik direktör Serdar Bozkurt, daha sonra Amedspor’un şampiyonluk rakibi olan Iğdırspor’u çalıştırmaya başladı. 

Amed Iğdir 10Amedspor, Bozkurt’tan sonra anlaştığı tecrübeli teknik patron Mesut Bakkal ile şampiyon olup TFF Trendyol 1. Ligine direk çıkarken, Bozkurt’un çalıştırdığı Iğdırspor ise grubu 3’üncü tamamlayarak Play Off’lara kaldı. 

Sivas’ta dün oynanan Play Off final maçında, 1461 Trabzonspor’u 1-0 yenen Iğdırspor 1. Lige yükselen son takım olurken, Serdar Bozkurt’un bu sezon çalıştırmış olduğu iki takımda ilk kez birinci lige çıkmanın mutluluğunu yaşamış oldu. 

Amedspor’un ilk yabancı transferi “Reşo” kimdir? Amedspor’un ilk yabancı transferi “Reşo” kimdir?

Serdar3“İKİ TAKIMIN İLK KEZ BİRİNCİ LİGE ÇIKMASINA SEVİNDİM”

CEGA Medya’ya konuşan Bozkurt, çalıştırdığı iki takımın da tarihlerinde ilk kez 1. Lige çıkmalarına çok sevindiğini belirterek, Iğdırspor’un şampiyonluğunun çok önemli olduğunu söyledi. Bozkurt, Play Of maçlarının çok zorlu geçtiğini ve çok iyi takımlar ile 6 maç oynadıklarını söyledi. 

Amedspor eski hocası Bozkurt, Play Off maçlarında 4 günde bir maç yapmak zorunda kaldıklarını, bunun fiziksel ve zihinsel yorgunluk yarattığı ve sakatlanmalara neden olduğunu söyledi. Son maçta aldıkları skoru korumasını bildiklerini ve birinci lige çıktıklarını söyleyen Bozkurt, “Kazandığımız için çok mutluyum” dedi. 

Amed Iğdir3“BOZKURT AİLESİNİN EVİNE BİR KUPA GİRDİ”

Daha önce ağabeyi Ümit Bozkurt’un çalıştırdığı Vanspor ile finalde karşılaşma ihtimalli konuşulan Serdar Bozkurt, ağabeyi Bozkurt’un takımını eleyen 1461 Tranbzonspor’u elemenin de kendileri için ayrı bir anlamı olduğunu söyledi. Bozkurt, “Bozkurt ailesinin evine en azından bir kupa girmiş oldu, buda ailecek bizi sevindirdi” diye konuştu. 

Editör: Ferit Aslan