Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi Belediye Başkanı DEM Partiden AK Partiye geçince, Meclis Başkanı Bekir Bozdağ kendisini ziyaret etti. 

Birecİk ilçesinde yerel seçimlerde DEM Partiden seçilen Mehmet Begit, bir süre sonra partisinden istifa etti. DEM Parti ve seçmenleri arasında ciddi tartışmaya neden olan istifadan sonra, Mehmet Begit, AK Partiye geçti. 

G Vly Q50 X M A Au2U

Geçen hafta parti rozeti Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından takılan Begit’i, Birecik’te Meclis Başkanı Bekir Bozdağ ziyaret etti. Eski Adalet Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili olan Bozdağ’ın Begit’i ziyaret etmesi sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Can Atalay kimdir, kaç yaşında? Can Atalay tahliye mi oluyor? Can Atalay kimdir, kaç yaşında? Can Atalay tahliye mi oluyor?

“DEM PARTİLİ OLUP CHP’Yİ DESTEKLERSEN SAVCIYA GÖTÜRÜYORLAR”

Gazeteci İsmail Saymaz, sosyal medya hesabında ziyaret ise ilgili, “Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, DEM Parti’den AK Parti’ye geçen Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit’i ziyaret etti. DEM Partili olup CHP’yi desteklersen savcıya götürüyorlar. AK Parti’ye geçersen eski Adalet Bakanını getiriyorlar. ‘Yerli ve milli’ siyaset böyle bir şey sanırım.” Şeklinde paylaşım yaptı.

Editör: Ferit Aslan