Edirne Yüksek Güvenlikli Cezaevinde yakmlaşık 8 yıldır bulunan HDP'nin eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş'ın, Yiğit Bener ile yazdığı son kitabı, "Arafta Düet",  bugün tarihi Sur ilçesinde DİTAV Kültür merkezinde imzalandı. 

5-50Diyarbakır merkez Sur ilçesinde bulunan ve geçmişte Süryani Kızlar Mektebi olarak kullanılan daha sonra Diyarbakır Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Vakfı tarafından restore edilerek Kültür Merkezi olarak kullanılan tarihi bina bugün önemli bir imza etkinliğine ev sahipliği yaptı.

2-101HDP'nin yaklaşık 8 yıldır cezaavinde bulunan eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş ve Yiğit Bener'in birbirini görmeden yazdıkları, "Arafta Düet" adlı kitabı bugün Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş ve yazar Yiğit Benher tarafından imzalandı.

Diyarbakır'da kadın cinayetlerine sert tepki Diyarbakır'da kadın cinayetlerine sert tepki

3-83Etkinlik için çok sayıda kitapsever DİTAV'ın Kültür Merkezine akın ederken, Demirtaş'ın kitabını imzalamak isteyen kitapseverler uzun kuyruklar oluşturdu.

Kitabı4-74 imzalayanlar ayrıca Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş ile hatıra fotorğafı çektirdi. Demirtaş'ın, Diyarbakır'da kitabının imza etkinliği için tarihi Sur ilçesinde bir mekanın seçilmesini istediği öğrenildi. 

 

Editör: Ferit Aslan