2024 mevlid kandili mesajları: Hadisli, ayetli ve dualı kandil mesajları – En güzel resimli ve kısa kandil mesajları 2024 mevlid kandili mesajları: Hadisli, ayetli ve dualı kandil mesajları – En güzel resimli ve kısa kandil mesajları

Kürtlerin ünlü dengeji Şakiro (Şakir Deniz)’in ünlü yeğeni sanatçı Özcan deniz, kendisine zarar veren yakınlarını hayatından çıkardığını söyledi. 

Images-39

GIRTLADIĞI TEK KİŞİLİK DEV ORKESTRA’NIN ÜNLÜ YEĞENİ

Kürtlerin İzmir’de yokluk içinde yaşamını yitiren ve “Gırtladığı tek kişilik dev orkestra” olarak bilinen dengej Şakiro’nun, yeğeni olan ünlü sanatçı Özcan Deniz’in bu aralar ailesi ile başı dertti. 

Ozcan Deniz-1

"ZENGİNLİĞE BİR KIVILCIM, GÜZELLİĞE BİR SİVİLCE YETER"

Sözcü Gazetesinde yer alan habere göre, Özcan Deniz, menajerliğini yapan ağabeyi Ercan Deniz ile yollarını ayırdı. Bu karar sonrası Ercan Deniz Instagram hesabından Müge Anlı'nın “Her ailede böyle bir itici güç vardır. Biri para kazanır, bir kardeş alır yürür. Allah sadece o yesin diye vermez o ona o parayı… Diğer kardeşlerine de kol kanat gelsin diye verir. Anasına babasına baksın diye verir ve rabbim verdiği gibi almasını da bilir. Yani güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter, güvenme güzelliğine bir sivilce yeter… Bence herkes neyin ne için ona kısmet olduğunu da bilmesi lazım…" sözlerinin yer aldığı bir video paylaştı.

Özcan Deniz de, dün gece yarısı Alaçatı sahnesinin ardından peş peşe paylaşım yaptı. Deniz, Sezen Aksu'nun 'Ahdım Olsun' şarkısını eklediği bir hikayesinde şunları yazdı:

Sddefault-1

"SIRTINIZDA EKMEĞİNİZİ YEMİŞ KAÇ KİŞİNİN HANÇERİ VAR"

“Siz kaç aile ferdi tarafından ihanete uğradınız? Kaç yıkım yaşattılar size ve tekrar ayağa kalktınız? Mutluluğunuz kaç kişinin mutsuzluğu oldu? Kaç en yakınınızdaki kişi sizi sadece gelir kapısı olarak gördü ve o kapıyı kapattığınızda adınızın yanına kocaman bir sıfır koydu? Kaç kişi sizin bir saniyesini bile geri alamayacağınız hayatınızın onlar için boşa harcandığını defalarca size hissettirdi ve hatta balyoz ile kafanıza vura vura ölmenize yok olup gitmenizi istediler. Sırtınızda ekmeğinizi yemiş kaç kişinin hançeri var?"

Editör: Ferit Aslan