DİSKİ tarafından yapılan açıklamada, bazı mahallelerde su kesintisi yapılacağı bildirildi.

15 kişi hayatını kaybetmişti: Diyarbakır’daki yangının nihai raporu çıktı 15 kişi hayatını kaybetmişti: Diyarbakır’daki yangının nihai raporu çıktı

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, hatların daha sağlıklı çalışmasını amacıyla yeni hatlar döşendiği ve bu hatların ana şebekeye bağlanacağı bildirildi.

Ana hat bağlantısı nedeniyle bazı mahallelere içme suyu verilemeyeceği kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer v erildi:

''Yeni döşenen hatlar ana şebekeye bağlanarak devreye alınacaktır. Çalışmalardan dolayı 16 Temmuz 2024 tarihinde saat 19.00'dan 17 Temmuz 2024 tarihinde saat 06.00'ya kadar Yenişehir ve Kayapınar ilçelerinin bazı bölgelerinde zorunlu su kesintisine gidilecektir.

Su kesintisi, Yenişehir ilçesi; Dokuzçeltik, Fabrika, Yolaltı mahalleleri ile Kayapınar ilçesi; Diclekent, Medya, Mezopotamya mahallelerinde yapılacaktır. 

Su kesintisinden etkilenecek mahallelerde yaşayan yurttaşların gerekli tedbirleri almaları, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi olarak, halkımızın sağlıklı ve kesintisiz içme suyu hizmeti alabilmesi için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğimizi belirtir, kamuoyunun bilgisine saygı ile sunarız.''
(BÜLTEN)

Editör: EYYUP KAÇAR